Свещеният сметач - списание за поезия...
БРОЙ - 24 (юни 2003)
Брой 24  Свещеният сметач  Начало на стихосбирката
 


·Играчът·

...Препечатване, реклама, дарения, "Играчът 2"...


Ако искате да препечатате стихотворения от "Играчът", моля първо да ми пишете, за да се разберем за условията.
Пиши на Тош: dzbe@mail.bg , todprog@yahoo.com

Ако искате да препечатате стихове и сте от издание, което получава приходи, смятам за редно да получа хонорар за труда си, според заплащането в съответното издание, освен ако аз самият не се откажа от него и разреша безплатно обнародване.

"Получават приходи" места в Мрежата, които имат рекламодатели или работят с абонамент, или издания, които се печатат на книжен или електронен носител и се продават.

Ако искате да рекламирате в стихосбирката или въобще в "Свещеният сметач", пишете ми.

Ако не сте от издание, което получава приходи от дейността си, т.е. работите без да се заплаща за труда ви (като мен в досегашните 24 броя на сп. "Свещеният сметач") и се съглася да препечатате без заплащане на авторски права, сте длъжни поне да посочите автора и източника по име и с връзка: Тодор Илиев Арнаудов (Тош), http://www.geocities.com/todprog и списание "Свещеният сметач" - http://eim.hit.bg.

Ако стихосбирката Ви е харесала и искате и можете с нещо да ме насърчите да напиша "Играчът 2" и да списвам по-добре списанието, може да правите парични, материални и морални ;) дарения - колкото Ви се "откъсне от сърцето".
"Бюджетът" на списанието е ограничен - процесорът на "главния компютър" е съвременник на залеза на последното правителство на Жан Виденов ;-), така че всеки читателски подарък ще е добре дошъл! :-) Добре дошли са и вашите мнения за стихосбирката!

Пишете ми, ако имате желание да бъдете "спомоществовател". Приемам приятното задължение да добавя страница за имената на спомоществователите и тяхна реклама (ако по Божия промисъл се явят такива) в "Играчът" и евентуално в "Играчът 2", ако има такъв.

Начало на стихосбирката


© Тодор Илиев Арнаудов (Тош), май 2003
Българска компютърна история от Българските сметачи
Пиши на Тош: dzbe@mail.bg , todprog@yahoo.com
Прочети още статии от Тош и други автори: http://bgit.net